Home Nieuws André Ramalho droomt van halve finale: ‘Wij kunnen erg ver komen’

André Ramalho droomt van halve finale: ‘Wij kunnen erg ver komen’

234
0

André Ramalho is precies op tijd fit voor de cruciale fase van het seizoen. De Braziliaan liet afgelopen zaterdagavond in de Grolsch Veste al meteen zien waarom hij zo belangrijk is voor PSV.

Met een beetje fantasie kunnen we concluderen dat PSV in Enschede de eerste helft met 3-1 verloor en de tweede helft Twente bij de strot had. Het geheel kan niet worden los gezien van de defensieve kwaliteiten van André Ramalho. De verdediger stond zaterdagavond meteen zijn mannetje in de defensie. De Braziliaan is hard nodig in de komende finales tegen Leicester City en in de bekerfinale. Ramalho is opgetogen over de komende weken. Hij vindt het ‘erg speciaal’ dat PSV in de kwartfinale van de Conference League staat. De Braziliaan verwacht moeilijke wedstrijden tegen Leicester City, maar denkt ook dat PSV nog verder kan komen in het derde Europese toernooi.

Donderdag brengt PSV een bezoek aan het King Power Stadium voor de Conference League-kwartfinale. “Het is erg speciaal”, zegt Ramalho tegen PSV TV. “We hebben het over een kwartfinale tegen Leicester City, een erg goed team. We zullen heel erg gefocust moeten zijn. Ik kan nu al zeggen dat het twee heel erg moeilijke wedstrijden gaan worden. Gelukkig heb ik al eens een halve finale in de Europa League gespeeld, ik weet dus hoe geweldig het is om dit soort wedstrijden te spelen”, vervolgt Ramalho. “Ik heb echt vertrouwen in dit team en denk dat we erg ver kunnen komen. Als je in deze fase van het toernooi zit, komt dat doordat je veel kwaliteit hebt. Als we het doen zoals in de laatste wedstrijden, dan gaan we ver komen.”

De winnaar van het tweeluik tussen PSV en Leicester City speelt tegen Bodø/Glimt of AS Roma. De finale van het toernooi is vermoedelijk in de hoofdstad van Albanië maar dat is nog niet geheel zeker in verband omkoopschandalen rond de voorzitter van de voetbalbond van Albanië. Mogelijk wijkt de UEFA uit naar Griekenland voor de eerste finale van het nieuwe Europese toernooi.


Vorig artikelTransfer naar Premier League begint ook bij Cody Gakpo te leven: ‘Ik hou van Arsenal’
Volgend artikelOp de burelen van de Telegraaf wordt Ajax geadviseerd zich nog niet rijk te rekenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in