Home Nieuws André Ramalho oneens met Roger Schmidt over titelkansen: ‘Wij geloven allemaal dat...

André Ramalho oneens met Roger Schmidt over titelkansen: ‘Wij geloven allemaal dat we kampioen kunnen worden’

2686
0

André Ramalho en Roger Schmidt zitten niet geheel op een lijn als het over de kansen op de landstitel gaat.

Volgens de Braziliaan heerst er bij PSV alle vertrouwen in het behalen van de landstitel. PSV staat op gelijke hoogte met Ajax en dus denkt Ramalho dat succes in de vorm van de schaal er dit seizoen in zit voor PSV. “Ons doel is heel duidelijk; kampioen worden”, stelt Ramalho in een uitgebreid interview met Voetbal International deze week. De Braziliaan ziet PSV dus dit seizoen landskampioen worden. “Of dat mogelijk is? Natuurlijk. Wij zijn nooit gestopt daarin te geloven. Deze club verdient het en moet sowieso altijd in de top spelen. We hebben een team met heel veel kwaliteiten en ik weet zeker dat we de titel kunnen pakken.”

Waar Ramalho nog alle kansen ziet op de landstitel geldt dat in mindere of in ieder geval andere mate voor Roger Schmidt. Schmidt schat de kansen op 20% in voor PSV. Ramalho kan zich daar weinig bij voorstellen. “Heeft de trainer gezegd dat de titelrace 80-20 procent in het voordeel van Ajax is? Geen idee waarom, maar ik ken hem, mezelf en onze spelers. Wij geloven allemaal dat we kampioen kunnen worden”, stelt Ramalho.

“Mensen praten soms te snel en te veel. Nadat wij van Ajax hadden verloren en vier punten achter stonden, zou het al gespeeld zijn. Maar hoe kun je dat nu zeggen na tien speelronden? Wij weten dat de spelers van Ajax na dat duel met ons echt niet dachten dat ze al kampioen waren. En wij dachten: Het was maar één wedstrijd, we krijgen ze nog thuis en alles is nog mogelijk”, aldus een overtuigde centrale verdediger.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here