Home Nieuws André Ramalho krijgt snel weer een herkansing in Almere, Bella-Kotchap niet tegen...

André Ramalho krijgt snel weer een herkansing in Almere, Bella-Kotchap niet tegen Almere City

1114
0

Er gloort na de reservebeurt van André Ramalho in het Londense Emirates Stadium al snel een herkansing wat de kansen op een basisplaats aangaan.

Peter Bosz koos tegen Arsenal in het centrum van de defensie voor de Duitser Bella-Kotchap en Oliveir Boscagli. Dat betekende een plek op de bank voor André Ramalho, die tegen NEC juist de nodige complimenten van trainer Bosz kreeg.

We kunnen niet concluderen dat Bella-Kotchap een hele goede partij speelde maar dat gold eigenlijk voor de gehele defensie. Ook Jordan Teze en Sergiño Dest kenden enkele zwakke momenten. Alleen Boscagli bleef overeind.

Toch gloort er al snel een herkansing voor André Ramalho. In Almere welteverstaan. Na de ruime nederlaag tegen Arsenal gaat PSV tegen Almere City op jacht naar eerherstel. Peter Bosz kan in Almere niet beschikken over verdediger Bella-Kotchap.

De Duits international die op de slotdag van de transferperiode nog op huurbasis overkwam van Southampton ontbreekt namelijk tegen de promovendus uit Flevoland. De centrale verdediger is niet beschikbaar omwille van een tandartsbezoek.

Dat meldt journalist Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. “PSV tegen Almere City zonder Armel Bella-Kotchap, die naar de tandarts is geweest en bij wie een verstandskies is getrokken”, schrijft de journalist op X, het voormalige Twitter.


Vorig artikelDe twijfels rond contractsituaties Babadi en Sambo | Stewart over verlenging: ‘Dat weet ik nog niet’
Volgend artikelSchakelen tussen Arsenal en Almere City mag geen enkel probleem zijn, Peter Bosz wil niets horen over Almere-stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in