Home Nieuws André Ramalho denkt aan twee landstitels op rij met Roger Schmidt

André Ramalho denkt aan twee landstitels op rij met Roger Schmidt

2421
0

Als het aan André Ramalho ligt gaan er dit seizoen grote successen volgen. De Braziliaanse verdediger denkt dat er komende jaren een tweetal landstitels binnen gehaald kunnen worden.

De verdediger laat ook los heel veel vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van Roger Schmidt. Uiteraard, Schmidt is de trainer die Ramalho naar Eindhoven haalde en dus bestaat er een goede band tussen Schmidt en de centrumverdediger. Zoals het ook logisch is dat Schmidt de verdediger wekelijks als eerste op het wedstrijdformulier posteert.

En dus is het ook logisch dat Ramalho op zijn beurt hoopt dat de samenwerking tussen Roger Schmidt en PSV ook na dit seizoen wordt voortgezet. De Braziliaanse verdediger spreekt niets dan lof over de Duitse trainer en schaart Schmidt dan ook in het rijtje Europese toptrainers.

“Of hij een grote trainer is? Ja, zeker weten”, zegt Ramalho tegen het Eindhovens Dagblad. “Ik ken hem al heel lang en voel mij als voetballer en mens prettig bij hem. Je hebt coaches die helemaal niet met hun spelers praten. Daar geloof ik niet in, omdat voetbal veel meer is dan wat er op het veld gebeurt. Onze trainer is heel menselijk. Noem het een people manager en daarnaast kan hij de hele groep blijven motiveren om te knokken voor een kans.”

Ramalho hoopt dat Schmidt zijn aflopende contract in Eindhoven gaat verlengen maar wacht de beslissing van de club en zijn trainer rustig af. “Het zou mooi zijn als hij met een titel afscheid neemt, maar nog veel mooier als we er één winnen en daarna voor nóg een kampioenschap kunnen gaan. Waarom niet? PSV is een ploeg met een goede mix van ervaring, talent en spelers die daar tussenin zitten. Succesvolle teams hebben allemaal zo’n samenstelling.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here