Home Nieuws André Ooijer roept achterban PSV op tot eendracht

André Ooijer roept achterban PSV op tot eendracht

395
0

André Ooijer roept in gesprek met voetbalprogramma FC Afkicken op tot eendracht.

De voormalig verdediger van de club vindt dat spelers van PSV een deel van hun salaris moeten inleveren om de financiële strop die de club heeft het hoofd te bieden.


Ooijer wijst nadrukkelijk naar de kernwaarden van PSV: ‘Eendracht maakt macht’. Toon Gerbrands liet onlangs al weten niet te willen wachten op de VVCS en nam et voortouw door alvast met de spelers het gesprek aan te gaan over het korten op de salarissen.

Ooijer begrijpt de keuze van PSV daarin. Daar reageerde Evgeniy Levchenko, voorzitter van de spelersvakbond VVCS, geïrriteerd op. “De vakbond denkt aan eigen spelers en dat is hun goed recht”, zegt Ooijer tegen FC Afkicken.

“Maar het is wel zo dat elke club, ook de rijke clubs niet uitgezonderd, in de problemen gaat komen. We staan hier met zijn allen in en ‘Eendracht maakt Macht’ zeggen we altijd bewust”, legt Ooijer zijn visie uit.

“Dat is nou eenmaal een hele belangrijke slogan binnen onze club. Dan moet je het nu ook met zijn allen doen. Daar hoor je als personeel bij, als supporter bij en als sponsor bij. Maar ook zeker als speler”, aldus een uitgesproken André Ooijer.


Facebook Comments Box