Home Nieuws André Ooijer en Timmy Simons zien kansen voor PSV

André Ooijer en Timmy Simons zien kansen voor PSV

7
0

Ervaringsdeskundige Timmy Simons heeft onlangs aan den lijve ondervonden hoe dodelijk Manchester United in de omschakeling kan zijn en waarschuwt PSV. Andre Ooijer heeft vele wedstrijden voor PSV op het hoogste podium gespeeld en weet wat de club en spelers te wachten staat.

“Ik ben heel blij voor PSV dat ze nu terug zijn in de Champions League. Daar ga ik eens goed voor zitten. In die tijd speelden we jaarlijks in de Champions League. Voor een topclub heeft het wel lang geduurd voor ze terug zijn. Zo zie je maar dat je niet altijd alles maar vanzelfsprekend moet vinden. Het is een heel mooi affiche, waarbij PSV kan checken waar het staat. Manchester United is een team dat dodelijk is in de omschakeling. Als de restorganisatie even niet goed is, slaan ze direct toe.”

André Ooijer is tegenwoordig werkzaam op de commerciële afdeling van PSV en ziet wat het met de club doet. “Het is tot de nok toe uitverkocht. Er is werkelijk geen stoel meer leeg. Ook in de commerciële ruimtes zit het helemaal vol. Je had de wedstrijd nog een keer uit kunnen verkopen. Ik ben blij dat nu weer zo’n periode aan kan breken, want dit jaar moeten we gewoon weer meedoen om het kampioenschap. Natuurlijk zijn de verschillen enorm, maar niks is onmogelijk”, countert Ooijer. “Wij zijn toen ook begonnen met vijf of zes seizoenen waarin we niet de volgende ronde haalden. En toen kwam er een seizoen waarin we wel doorgingen en ineens stonden we in de halve finale. Je moet altijd blijven geloven dat zoiets mogelijk is. Ik denk dat je als PSV hier thuis altijd kans maakt, tegen welke ploeg dan ook. Dat is in het verleden wel gebleken. Natuurlijk kun je een pak slaag krijgen, zoals we hier hebben meegemaakt tegen Arsenal, toen we met 0-4 werden verslagen. Maar we hebben hier ook een wedstrijd tegen Manchester United gehad die we met 3-1 wonnen. De grote vraag is hoe volwassen dit PSV kan spelen. Je mag respect hebben voor een tegenstander als Manchester United, maar je moet niet bang zijn.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here