Home Nieuws Anderlecht licht koopoptie op Luckassen niet; ziet Roger Schmidt wel toekomst in...

Anderlecht licht koopoptie op Luckassen niet; ziet Roger Schmidt wel toekomst in sterke verdediger?

1114
0

Derrick Luckassen krijgt vooralsnog niet zijn zin met een transfer naar Anderlecht.

Anderlecht heeft namelijk geen gebruik gemaakt om de optie tot koop op Derrick Luckassen te lichten.

De Belgische club had tot eind mei de mogelijkheid om de verdediger voor 5 miljoen euro over te nemen van PSV. In Brussel is men namelijk erg tevreden over de 24-jarige Luckassen. Maar de gevallen topclub heeft niet de financiële middelen om Luckassen van PSV over te nemen, zo meldt het Belgische Het Nieuwsblad.

De vraag is nu hoe PSV denkt de situatie rond Luckassen te gaan oplossen. De talentvolle verdediger staat er bij PSV niet goed op maar dat is eigenlijk niet terecht.

De atletisch sterke verdediger is keihard afgeserveerd door Mark van Bommel. De manier waarop verdiende bepaald niet de schoonheidsprijs. Lukassen heeft daarop aangegeven geen heil meer te zien in Eindhoven omdat hij zich netjes behandeld voelde en daar valt iets voor te zeggen.

Het zou Luckassen ook sieren in de spiegel te kijken waarom het hem niet lukt succesvol te zijn bij PSV maar een eerlijke kans krijgen zou ook een duit in het zakje doen. De waarheid ligt vermoedelijk ergens in het midden. Luckassen is en blijft een krachtige en snelle centrale verdediger, die ook nog steeds op het middenveld uit de voeten kan. Het type spel wat Roger Schmidt met PSV wenst te gaan spelen is in ieder geval op het lijf van Luckassen geschreven.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here