Home Nieuws Anderlecht erg gelukkig met definitieve terugkeer Luckassen, PSV bevestigt deal

Anderlecht erg gelukkig met definitieve terugkeer Luckassen, PSV bevestigt deal

622
0

PSV en Anderlecht hebben een definitief akkoord bereikt over de overgang van Derrick Luckassen naar Brussel.

De deal is tot grote blijdschap van de stuurloze club uit Brussel dinsdagochtend afgerond. Bij Anderlecht zijn ze dan ook erg blij met de terugkeer van Luckassen.

De manager spelersbanken licht het besluit toe. ‘In het afgelopen seizoen heeft Derrick zijn kwaliteiten en geweldige mentaliteit laten zien’, zegt technisch directeur Peter Verbeke. ‘We zijn daarom heel blij dat we ook komend seizoen weer op hem kunnen rekenen. Derrick is pas 25 jaar oud, maar heeft al veel ervaring op het hoogste niveau. Dat zal hij zonder meer gaan gebruiken om onze jonge ploeg te helpen.’

PSV en de Amsterdamse verdediger wisten vorige week het contract te verlengen en inmiddels gaat Luckassen op voor zijn derde verhuurperiode in PSV dienst. Eerder speelde Luckassen zonder al teveel succes bij Hertha BSC.

PSV maakte vandaag niet bekend of Anderlecht opnieuw een optie tot koop heeft. Luckassen is afkomstig uit de jeugdopleiding van AZ en speelde in het afgelopen seizoen achttien competitiewedstrijden voor Anderlecht.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here