Home Nieuws Anderlecht doelman wil niets kwijt over interesse PSV: ‘We zullen zien’

Anderlecht doelman wil niets kwijt over interesse PSV: ‘We zullen zien’

900
0

PSV zou in de zoektocht naar een nieuwe doelman bij de Belgische doelman Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht zijn uitgekomen.

Inmiddels maken ook Belgische media melding van de op handen zijnde belangstelling vanuit Eindhoven. Maandag wisten media in Nederland al te melden dat PSV een oogje zou hebben op de doelman van Anderlecht. De doelman van Anderlecht wil niets kwijt over de interesse en heeft nog een contract tot 2025.

Tegenover Het Nieuwsblad wordt Van Crombrugge geconfronteerd met de vermeende belangstelling van PSV nadat eerder zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad al melding maakte van de interesse. “We zullen zien”, zegt hij tegen de Belgische krant. Een toekomst in Brussel behoort ook nog tot de mogelijkheden. “Hopelijk heeft de club de middelen om deze zomer het aantal vertrekkers te beperken. Het droomscenario is om de hele groep samen te houden. Dat zou de best mogelijke transfer zijn”, aldus van Crombrugge, die toch zou neigen naar een nieuw avontuur.

PSV heeft ook altijd nog nadrukkelijke interesse in Jasper Cillessen, die in Valencia op de transferlijst is geplaatst.


Vorig artikelPSV meldt zich voor transfer Joshua Brenet, ook Feyenoord biedt Brenet driejarig contract aan
Volgend artikelAad de Mos richt pijlen op Braziliaanse keeper voor PSV: ‘Met connecties van Gomes zou dat moeten lukken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in