Home Nieuws Anderlecht denkt aan definitieve transfer van ‘slecht behandelde’ Derrick Luckassen

Anderlecht denkt aan definitieve transfer van ‘slecht behandelde’ Derrick Luckassen

840
0

Anderlecht overweegt Derrick Luckassen definitief over te nemen van PSV, zo meldt het Belgische Het Nieuwsblad vrijdagochtend.

Momenteel wordt de verdediger gehuurd van PSV, waarbij Anderlecht een koopoptie van vijf miljoen euro heeft. Dit bedrag is echter te hoog voor de Belgische club, waardoor nieuwe onderhandelingen met PSV worden verwacht.


Derrick Luckassen is aan een goed seizoen bezig in Brussel, waar hij eerder door PSV verre van fatsoenlijk is behandeld. De verdediger verdween sinds oktober niet meer uit de basis bij het geplaagde Anderlecht en kon op verschillende posities in de defensie van waarde zijn voor de huidige nummer negen van de Jupiler Pro League. Luckassen ligt nog tot medio 2022 vast bij PSV, maar de sterke en zeker ook getalenteerde verdediger ziet een terugkeer naar PSV niet zitten.

De 24-jarige verdediger was vooral ontstemd over de wijze waarop Mark van Bommel met hem omging. “Ik zeg je hier en nu dat ik niet meer terugkeer. Van Bommel zit daar nog wel even en zolang hij daar zit, keer ik zeker niet terug. Dat is geen wrok, hij ligt me gewoon niet. PSV is een afgesloten hoofdstuk”, aldus de slecht behandelde Luckassen eerder tegenover het Vlaamse Voetbalkrant.com.

Bij Anderlecht is de verwachting dat men toch nog flink in de buidel moet tasten als er gekeken wordt naar de aankoopoptie, weet Het Nieuwsblad te melden. ‘Aanvankelijk zagen de Brusselaars Luckassen ook maar als een tijdelijke oplossing voor één seizoen, maar gezien zijn prestaties is die mening wel bijgesteld.’

Tot op heden speelde Luckassen twintig duels voor Anderlecht, met één goal als resultaat. De Amsterdamse mandekker speelde afgelopen voorseizoen een prima voorbereiding met PSV en was basisspeler in belangrijke duels maar werd zonder pardon door Mark van Bommel vanuit de basisopstelling zo naar de tribune verwezen. Daarop toog Luckassen naar Anderlecht, waar hij op voorspraak van Frank Arnesen binnen gehaald werd.


Facebook Comments