Home Nieuws Ancelotti blij met reactie Bayern maar vergeet defensie

Ancelotti blij met reactie Bayern maar vergeet defensie

21
0

Carlo Ancelotti was woensdagavond complimenteus over het spel van zijn Bayern München en zag ook een fantastische goal aan PSV zijde.

“We speelden goed, dat is wat ik verwachtte”, was de reactie van Ancelotti na afloop tegenover de Duitse media. “We toonden een goede reactie. We hadden wat problemen aan het einde van de eerste helft, maar aan de andere kant was het goed. Na dertig minuten goed spelen, lieten we PSV in de wedstrijd komen. We waren op een paar momenten niet op honderd procent. Zij scoorden een fantastisch doelpunt uit een snelle tegenaanval. Na de derde goal was alles weer goed. We moeten op ons best zijn in de komende wedstrijden om de strijd met Atlético Madrid aan te gaan voor de bovenste plek.”

Ancelotti zei niets over het toch niet geringe aantal kansen dat zijn defensie weggaf. PSV had zomaar 3, 4 keer kunnen scoren in de Allianz Arena. Bayern heerste maar heeft in vergelijking met de Guardiola jaren ‘een jasje uitgedaan’. De ploeg oogt defensief niet altijd even stabiel meer. Het aanvalspel is nog altijd flitsend en snel maar de laatste linie heeft moeite de rust te bewaren. Philip Lahm mocht van geluk spreken dat de scheidsrechter geen rode kaart durfde te geven met het thuispubliek op de banken toen Narsingh doorbrak. Mats Hummels is de ervaren centrum verdediger maar samen met kompaan Boateng was het defensieve blok geen zekerheid tegen de Europese subtop aanval van PSV. De Jong en Pereiro kregen enkele grote kansen waar de voltallige defensie van wereldkampioen Duitsland geen antwoord op had.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here