Home Nieuws Ancelotti bevestigt: ‘Wij willen Lozano maar we hebben veel concurrentie van andere...

Ancelotti bevestigt: ‘Wij willen Lozano maar we hebben veel concurrentie van andere clubs’

71
0

Napoli draait niet meer om de hete brei heen wat de interesse van de club voor Hirving Lozano aangaat.

Geruchten zijn het allang niet meer, al lijkt dat natuurlijk van wel gezien de al maandenlange speculaties over Lozano. Napoli lijkt geen moeite meer te doen voorzichtig te opereren en daarmee eventueel de prijs wat gunstiger te krijgen. De club spreekt al maanden openlijk de interesse in de Mexicaan uit.

Trainer Carlo Ancelotti zegt dinsdagavond nog maar eens dat Napoli voor Lozano wil gaan maar dat veel clubs hopen op de komst van Lozano.

Tijdens een moment waarbij supporters vragen konden stellen aan Carlo Ancelotti werd gevraagd naar Lozano en of de PSV’er een betere speler is dan Mauro Icardi. “Het zijn verschillende spelers. Ze doen verschillende dingen op het veld. De ene is een afmaker, een echte centrumspits. De andere is meer een moderne voetballer, die overal kan spelen.”

Lozano fan Ancelotti gaat verder. “We worden met veel spelers in verband gebracht en we zijn ook geïnteresseerd in veel van die spelers. Het probleem is nu dat veel andere ploegen ook interesse hebben in die spelers.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here