Home Nieuws Analyse Sky Sports over Cody Gakpo interesse Man United: United al sinds...

Analyse Sky Sports over Cody Gakpo interesse Man United: United al sinds 2017 op zoek naar type Mané

610
0

Zowel in Southampton als in Manchester heeft men herinneringen aan voormalig Liverpool aanvaller Sadio Mané, die sinds deze zomer voor FC Bayern München speelt.

Tussen al het transfergeweld over Cody Gakpo, ging het dinsdag ook ineens over Sadio Mané. De aanvaller van Bayern München die voorheen voor Liverpool FC speelde en daarvoor juist voor de wellicht toekomstige club van Cody Gakpo, te weten Southampton. Sky Sports senior reporter Melissa Reddy berichtte dinsdag in een uitgebreide analyse over de interesse van de Premier League clubs in Cody Gakpo. Reddy somde op welke clubs allemaal interesse toonde in PSV’s jeugdexponent.

Reddy wist zelfs te vertellen waarom Manchester United recent precies interesse toonde in Gakpo. Dat zou onder meer van doen hebben met het feit dat de gevallen topclub uit Manchester al sinds 2017 op zoek is naar een type voetballer zoals Sadio Mané, die afgelopen zomer van Liverpool naar FC Bayern München getransfereerd werd. Ten tijde van de transfer van Mané naar Liverpool zou United ook een gegadigde zijn geweest om de aanvaller over te nemen van Southampton.

Dat lukte toen niet want Liverpool trok aan het langste eind maar sinds dat moment is men in Manchester op zoek naar een type Mané. Althans, volgens Melissa Reddy. Klaarblijkelijk ziet men in Manchester de kwaliteiten van Mané terug bij Cody Gakpo, aldus Melissa Reddy namens Sky Sports. Vreemd genoeg verwijderde Reddy haar analyse van haar sociale media kanalen. Ondertussen wist Reddy ook nog te berichten dat Arsenal alsnog gaat proberen om Gakpo naar Londen te halen.

Die transfer lijkt er niet van te gaan komen. PSV is wel nog altijd in gesprek met Southampton over de voorwaarden waaronder Gakpo PSV zou mogen verlaten maar witte rook is er woensdagmiddag nog niet. In Southampton ziet men in ieder geval veel potentie in Gakpo. Ook in de Engelse havenstad trekt men vergelijkingen met de kwaliteiten van Sadio Mané, die precies zoals Gakpo wenst, via een kleinere club de stap naar de absolute top van de Premier League wist te maken.


Vorig artikel‘Bij PSV blijven is geen straf’, maar Gakpo wil de club verlaten: Wat vindt de PSV aanhang?
Volgend artikelTransferspecialist Romano meldt beweging Leeds United voor Gakpo: ‘Meer clubs in de race’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in