Home Nieuws Analisten zien in Wout Weghorst nieuwe spits voor PSV maar wijzen ook...

Analisten zien in Wout Weghorst nieuwe spits voor PSV maar wijzen ook naar Sam Lammers

2024
0

De aanval voor volgend seizoen ziet er waarschijnlijk heel anders uit dan de aanval van deze jaargang. PSV zal in aanvallend opzicht een ware metamorfose ondergaan.

De analisten van Studio Voetbal denken dat PSV er goed aan zal doen om Wout Weghorst naar Eindhoven te halen maar Rafael van der Vaart denkt ook aan een terugkeer van Sam Lammers. Van der Vaart ziet overigens meer opties voor PSV. De analist noemde bij Studio Voetbal ook Jens Odgaard (door Sassuolo verhuurd aan RKC Waalwijk) en Jorgen Strand Larsen van FC Groningen. Sam Lammers wordt op dit moment verhuurd aan Frankfurt maar heeft bij Atalanta nog een doorlopend contract.

Aan tafel bij Studio Voetbal zorgde het geheel zondagavond voor leuke discussies over de toekomstige PSV spits. “Ik zou voor Wout Weghorst gaan”, begint Ibrahim Afellay, die denkt dat het forse Premier League-salaris van Weghorst geen probleem hoeft te zijn. “Als Burnley degradeert, zou je daar echt wel afspraken over moeten kunnen maken. Al huur je hem een jaar. Ik vind dat wel een interessante optie voor PSV.”

Pierre van Hooijdonk is een fan van de altijd hardwerkende en passievolle spits van Burnley. De Engelse club kan een degradatie tegemoet zien en dus denkt ook analist van Hooijdonk dat Weghorst een interessante optie voor PSV kan zijn. Van Hooijdonk denkt nog steeds dat Luuk de Jong de beste optie voor is PSV, waarop tafelgast Freek Jansen namens Voetbal International uitspreekt dat Luuk de Jong een extra jaar buitenland in de planning heeft staan.

Afgelopen week kon Luuk de Jong in gesprek met de NOS geen toezeggingen door over een mogelijke terugkeer naar PSV. Wout Weghorst speelde in Nederland eerder voor AZ maar heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens bij een Nederlandse topclub te willen spelen.


Facebook Comments Box