Home Nieuws Analisten zien geen geloof meer bij PSV

Analisten zien geen geloof meer bij PSV

40
0

Wim Kieft, Ruud Gullit en Jack van Gelder zijn het erover eens: PSV straalt geen geloof meer in succes uit. De analisten zien een haperend PSV. 

Na de winterstop gaat het steeds moeizamer en de verbazing hierover is dan ook groot bij de diverse analisten. “Ik had bij PSV niet het gevoel dat ze erin geloofden”, zegt Kieft bij Rondo over de wedstrijd tegen De Graafschap,

“Het was een beetje doods, een beetje verkrampt. Ze wonnen wel omdat het niveauverschil heel groot was, maar ik heb echt het idee dat ze de afgelopen weken een tik hebben gekregen, in Amsterdam en in Arnhem.”

Van Gelder denkt dat Van Bommel bewust aan het wisselen is in zijn elftal omdat hij twijfelt over de ideale formatie. Voor de winterstop leek van Bommel zo zeker maar dat straalt hij allerminst nog uit. Zou de verloren topper in de Arena zoveel schade aangericht hebben?

“Ik heb het gevoel dat de angst er een beetje is ingeslopen bij Mark en dat dat op het team overslaat. Het middenveld bepaalt of er een goed elftal is of niet. Daar wisselt hij zoveel in op dit moment. Dan weer dit, dan weer dat. Ik denk dat hij een middenveld vertrouwen moet geven.”

“Hij mag blij zijn dat hij De Jong heeft”, zegt Gullit. “Die heeft hem ook vaak uit moeilijke momenten gehaald. Het stroopt even. Maar zolang je maar blijft winnen.. Dat vindt Ajax ook heel vervelend. Ajax vraagt zich ook af hoe ze het steeds voor elkaar krijgen.”

“Ik denk dat ze dat vervelender vinden dan dat ze het doelpuntengemiddelde niet omhoog kunnen gooien. Van Bommel erkent ook dat het stroperig gaat. De manier waarop hij de goal vierde zegt genoeg. Het was een ongelooflijke opluchting.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here