Home Nieuws Analisten wijzen naar voorbeeldfunctie maar van Nistelrooij zegt weinig verkeerd: ‘Een lekker...

Analisten wijzen naar voorbeeldfunctie maar van Nistelrooij zegt weinig verkeerd: ‘Een lekker opstootje’

1051
0

Met de winst op Ajax sloot PSV afgelopen zondag een uitstekend blok wedstrijden af.

Zowel tegen Arsenal als tegen FK Bodø/Glimt werd gewonnen en als slotstuk werd Ajax in eigen huis verslagen. Na afloop van de gewonnen topper ging het vooral over het opstootje na afloop op het veld. Over de aanstichters is al genoeg gezegd maar ook de verschillende analisten van dienst hebben zo hun mening klaar over dat wat er op het veld gebeurde.

Na afloop sprak van Nistelrooij zalvende woorden en hoefde hij geenszins op zijn tong te bijten om dat te omschrijven wat zich net daarvoor afspeelde. De coach wees uiteraard naar de gebeurtenissen op het veld en zag dat er ‘opstootje’ ontstond. Echter lijkt het woord ‘lekker’ helaas niet helemaal goed te vallen bij de analisten van de NOS.

In de podcast met presentator Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu wordt van Nistelrooij gewezen op zijn voorbeeldfunctie en stelt men vast dat diens uitspraak net iets teveel van het goede is. Ach, wie weet bedoelde de winnende trainer het woord ‘lekker’ wel op een andere manier…In onderstaande video liet Ruud van Nistelrooij in ieder geval een duidelijk licht schijnen op de winst van PSV in Amsterdam. Ook kwam Joey Veerman nog even aan het woord.


Vorig artikelEdson Álvarez zoekt Ramalho op, niet andersom | 1,5 minuut balbezit en puur voetbal vóór de 0-1
Volgend artikelHans Kraay waarschuwt Marcel Brands: ‘Liverpool meldt zich in januari voor Cody Gakpo’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in