Home Nieuws Analisten verwachten definitieve doorbraak Steven Bergwijn

Analisten verwachten definitieve doorbraak Steven Bergwijn

25
0

Steven Bergwijn maakt momenteel een meer dan uitstekende ontwikkeling door. Bergwijn scoort en is daarmee beslissend voor PSV.

Bergwijns grootste criticaster Kenneth Perez, heeft zijn meeste recente mening over Bergwijn nog niet bijgesteld maar hoe dan ook is Bergwijn hard op weg de criticasters de mond te snoeren.

In het programma Rondo opperde Youri Mulder al dat Ronald Koeman niet meer om de jonge Bergwijn heen kan en dat dit soort talenten de toekomst van het Nederlandse voetbal vormen. Theo Lucius is ook onder de indruk geraakt van de snelle aanvaller. Ook Pierre van Hooydonk en Arno Vermeulen zien Bergwijn als potentiële international en roemen diens ontwikkeling.

“Die jongen is nu echt aan het doorbreken”, zegt Lucius over Bergwijn in De Telegraaf. “Hij heeft een fantastische actie in huis en is super snel. Eigenlijk is Steven geen typische links- of rechtsbuiten. Hij heeft een vrije rol aan de linkerkant en de vrijheid om een actie te maken. Dat doet hij goed.”

Bergwijn ontwikkelt zich volgens Lucius ‘alleraardigst’. Dat kan tot iets moois leiden deze week, als Oranje-bondscoach Ronald Koeman zijn eerste voorselectie bekendmaakt. “Hij is absoluut een interessante speler voor Oranje”, zegt Lucius. “Nederland heeft de afgelopen jaren ontzettend slecht gepresteerd en bondscoach Ronald Koeman kan aan een nieuw elftal gaan bouwen. Ik denk dat Bergwijn daar zeker onderdeel van kan zijn. Hij is jong, talentvol en op die positie één van de beste spelers die we hebben.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here