Home Nieuws Analisten veranderen van mening: ‘PSV wordt kampioen’

Analisten veranderen van mening: ‘PSV wordt kampioen’

3525
0

PSV wist zondagavond in Zwolle de koppositie in de Eredivisie over te nemen van Feyenoord.

PSV speelde een goede eerste helft in Zwolle en een mindere, gezapige als even slordige tweede helft. Bij vlagen wist de ploeg van Schmidt prima te combineren en maakten de nieuwe spelers geregeld indruk. De ploeg slaagde er ook geregeld in het beoogde speltype met veel pressing naar voren te spelen. Het resultaat was een snelle 0-3 voorsprong.


Mario Götze en Ibrahim Sangaré wisselden goede momenten met mindere momenten af maar de klasse van Götze droop er zo nu en dan vanaf. De Ivoriaanse middenvelder Sangaré speelde niet altijd even goed en wist veel balverlies te lijden maar liet zeker ook zien fysiek zijn mannetje te staan.

Voor de analisten van Ziggo was het optreden van het nieuwe PSV voer voor nieuwe speculaties over wie er nu eigenlijk favoriet is voor de landstitel. Zowel Bert van Marwijk als Youri Mulder wezen PSV aan als nieuwe landskampioen, waar ze eerder nog Ajax benoemde als landskampioen.

Marco van Basten en Ruud Gullit waren eveneens onder de indruk van het nieuwe PSV en de aankopen en stellen dat PSV mee gaat doen om de landstitel.


Facebook Comments