Home Nieuws Analisten sparen Ihattaren: ‘Ik denk dat we volgend seizoen een heel andere...

Analisten sparen Ihattaren: ‘Ik denk dat we volgend seizoen een heel andere Ihattaren zien’

1232
0

In de diverse praatprogramma’s was er maandagavond bijval voor Mo Ihattaren.

De jonge aanvaller wist alle aandacht weer op zich te vestigen dit weekend maar krijgt ook steun naast alle kritieken. Analisten als van Hanegem en Afellay waren hard voor Ihattaren.


Er is ook een ander geluid te horen. Analisten als Kenneth Perez, Valentijn Driessen en ook Aad de Mos denken dat Mohamed Ihattaren een goede laatste fase van het seizoen te wachten staat, en dat hij volgend seizoen als een nieuwe speler terug zal keren bij PSV.

De analisten zien nog steeds alle potentie maar hopen ook allen dat het eruit zal gaan komen. De gunfactor is nog altijd daar. De Mos zegt in gesprek met het Eindhovens Dagblad de komende weken veel te gaan verwachten van de tiener.

“Dat geeft mij aan hoe diep het bij die jongen in zijn bovenkamer zit. Het is niet in zijn koude kleren zitten”, zegt De Mos tegen het Eindhovens Dagblad.

“Het zegt ook dat we nog steeds in fase 1 zitten, dat hij alles nog moet verwerken. Ik ben ervan overtuigd dat hij de beste leermeester heeft en dat hij van die roze wolk naar beneden moet komen om de bedoeling van het topvoetbal allemaal te begrijpen. En dan moet hij zich ook in dienst gaan stellen van het team.”

De Mos en Perez zien Ihattaren nog opstaan dit seizoen. “Hij zal op deze weg door moeten gaan. Ik denk dat we volgend seizoen een heel andere Ihattaren gaan krijgen en dat dit het begin is van een goede periode van de laatste zes wedstrijden. En ik denk dat hij het beste bij PSV kan blijven”, adviseert de Mos Ihattaren.