Home Nieuws Analisten opnieuw zeer kritisch op spel Mario Götze

Analisten opnieuw zeer kritisch op spel Mario Götze

493
0

Mario Götze staat er niet goed op bij de diverse analisten van de bekende programma’s.

De gelegenheidsaanvoerder van het PSV in Tel Aviv speelt zijn wedstrijden en heeft soms zo zijn meerwaarde middels steekpasses en loopacties maar overall is het te weinig wat de Duitse middenvelder laat zien. De voormalig wereldkampioen lijkt ook steeds meer moeite te moeten doen om zijn stempel te drukken op het huidige PSV. Is hij vermoeid? Ontbreekt de spirit of is fitheid een issue?

Ook tegen Maccabi Tel Aviv was de Duitser voor een groot gedeelte van de wedstrijd totaal onzichtbaar. Kenneth Perez en Pierre van Hooijdonk zijn kritisch op het spel van de middenvelder. “Götze is leuk aan de bal, maar het gebeurt niet vaak dat hij een tegenstander echt pijn doet”, zegt Van Hooijdonk bij ESPN over zijn spel in Tel Aviv.

“Het is niet zo dat hij de bal naar de verkeerde kleur ziet, maar hij doet de tegenstander niet vaak pijn.” Kenneth Perez sluit zich bij Van Hooijdonk aan. Perez vraagt zich af waarom Götze nog als ‘ster’ wordt bestempeld. “Heb jij nog het gevoel dat Götze een goede steekpass gaat geven als hij de bal heeft? Dat gevoel heb ik al heel lang niet meer.”

Van Hooijdonk was ook niet te spreken over het spel van PSV tegen Maccabi. “Hoe ze speelden was eigenlijk helemaal niks. Er was geen lijn in te ontdekken”, aldus Pi-Air. Perez: “Misschien is het goed dat PSV in de Conference League speelt. We keken ook naar een aantal wedstrijden in de Europa League en dat is toch van een ander niveau. Daar spelen clubs als SS Lazio, FC Porto, Real Sociedad en RB Leipzig.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here