Home Nieuws Analisten pleiten voor komst Luuk de Jong: ‘De Jong wint het van...

Analisten pleiten voor komst Luuk de Jong: ‘De Jong wint het van Zahavi’

3313
0

PSV en Luuk de Jong lijken later deze maand op een late huurtransfer af te stevenen.

Er is momenteel zeker wel wat beweging rond Luuk de Jong maar Sevilla en PSV lijken allebei niets te willen toegeven aan de onderhandelingstafel. Sevilla wenst 6 miljoen euro voor haar reservespits te ontvangen, waar PSV slechts 2,5 miljoen euro wenst te betalen.

Op het vinkentouw zit Besiktas maar daar heeft de Jong weer geen trek in. Het wordt of Sevilla of PSV, zo lijkt de Jong in zijn hoofd te hebben. De analisten van SBS6 vinden dat PSV een probleem heeft als er iets gebeurd met Eran Zahavi.

‘PSV heeft maar één spits’, zegt Derksen in de studio van SBS6 in de voorbeschouwing op Mydtjylland – PSV. “Als Eran Zahavi een blessure krijgt, dan heeft de trainer een probleem. Luuk de Jong zou voor PSV ideaal zijn.”

Kieft kijkt naar Zahavi en denkt dat de Israëliër gewoon moet spelen. “Die heeft een geweldig rendement. Hij is eindelijk verlost van Donyell Malen. Of dat beter is voor PSV, is een ander verhaal, maar Zahavi speelt het liefst in z’n eentje.”

“Ik denk dat De Jong het wint van Zahavi”, stelt Derksen vast maar Wim Kieft is daar niet van overtuigd en pleit voor Zahavi in de punt van de aanval. “Als Zahavi een heel seizoen speelt, maakt hij 20 of 25 goals”, zegt Kieft over de diepe spits van PSV.

Kieft blijkt nog altijd geen groot fan van Roger Schmidt te zijn. Kieft lijkt wat zelfreflectie te missen bij de Duitse trainer. “Ik vind hem kinderachtig. Hij weigert weer toe te geven dat hij er vorig jaar naast zat met zijn opstelling.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here