Home Nieuws Analisten over Ihattaren: ‘Ik laat in het midden of zijn mentaliteit in...

Analisten over Ihattaren: ‘Ik laat in het midden of zijn mentaliteit in orde is’

1342
0

Mohamed Ihattaren is in menig sportprogramma onderwerp van gesprek en diverse analisten als Ronald Waterreus en Youri Mulder hebben dan ook hun mening over het toptalent van PSV.

De rol van Ihattaren is tot op heden nog marginaal. Waterreus denkt niet dat het slecht is dat er nu een ‘buitenstaander’ voor de groep staat bij PSV.


“We moeten niet alles over één kam scheren. Die man wordt ook altijd met Red Bull geassocieerd, daar heeft hij twee jaar gewerkt. Feit is dat het misschien wel heel goed is voor Ihattaren dat er een buitenstaander trainer is nu”, zegt Waterreus aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport. “Dat hij niet zo gekoesterd en gepamperd wordt zoals die al die tijd is geweest.”

“Ik laat in het midden of zijn mentaliteit in orde is, dat kunnen wij van buiten moeilijk inschatten”, vervolgt Waterreus. Schmidt heeft spelers die in zijn optiek beter presteren, dan stelt hij Ihattaren niet op.”

Mulder denkt dat de komst van Schmidt voor Ihattaren een grote omslag was. “Zo’n Duitse trainer, dat is toch een andere intensiteit op de training. Misschien kan hij daar wat moeilijker bij aanhaken, misschien omdat hij iets te zwaar is. Dan hoort er een beetje geklaag bij, van: ik ben dat niet gewend. Je moet natuurlijk wel leveren.”

 


Facebook Comments