Home Nieuws Analisten over Timo Baumgartl: ‘Actie van een beginneling’

Analisten over Timo Baumgartl: ‘Actie van een beginneling’

1387
0

De remise in Den Haag kwam zaterdagavond hard aan bij de achterban van de club.

Met maar liefst 35 schoten waarvan 15 op doel, lukte het PSV niet de wedstrijd over de streep te trekken. ADO Den Haag deed wat voor onmogelijk werd geacht en wist met een lange bal een punt uit het vuur te slepen.


Daags na de remise in Den Haag krijgen de verdedigers van Roger Schmidt er ongenadig hard van langs. Boscagli en Rosario worden niet gespaard na de dekkingsfouten bij de 2-2, waar natuurlijk ook Teze in de fout gaat met een onnodige actie.

De andere centrale verdediger van dienst, Timo Baumgartl, krijgt onder uit de zak van de analisten van ESPN bij het programma Goedemorgen Eredivisie.

‘Wat Baumgartl doet bij de 1-0 van ADO Den Haag zie je nergens op de wereld’, begint Hans Kraaij. ‘Met je rug naar de tegenstander draaien is het laatste wat je moet doen’, haalt Kraaij uit naar de Duitser.

Analist Marciano Vink wijst ook naar Rosario en Sangaré, die beiden niets doen en slechts kijken naar de opkomende ADO aanvaller. ‘Baumgartl doet precies wat je niet moet doen. Hij beweegt en reageert als een beginneling. Dit is wat je niet wilt zien van een verdediger’, aldus Marciano Vink.


Facebook Comments