Home Nieuws Analisten onder de indruk van ‘aanvoerder’ Ricardo Rodríguez

Analisten onder de indruk van ‘aanvoerder’ Ricardo Rodríguez

3861
0

Het deed Arnold Bruggink zaterdagavond en zondagmorgen zichtbaar goed dat PSV weer eens een wedstrijd wist te winnen.

De FOX analist met PSV voorkeur zag een elftal wat er weer ouderwets voor ging en aan ook dat het elftal een steunpilaar rijker is geworden  “PSV gaat heel veel plezier beleven aan Ricardo Rodríguez”, zegt Arnold Bruggink.


De analist was onder de indruk van het ‘simpele’ spel van de Zwitserse linksback tijdens de 3-0 zege op Willem II zaterdag.

“Ik vond het wel mooi om te zien. Hij coacht meteen jongens en doet de simpele dingen gewoon goed”, zegt Bruggink bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. “PSV moet er nog wel aan wennen dat er na Angeliño weer een speler staat die ook een goede voorzet heeft. Ik kan me voorstellen dat Sam Lammers daar wat aan gaat hebben.”

“Hij kende totaal geen spanning, dat is mooi om te zien”, vervolgt Bruggink. “Het zag er allemaal heel simpel uit, maar hij stond er alsof hij er al jaren speelde. Ik heb van hem genoten, hij maakte zich totaal niet druk. Daar gaat PSV met name ook als persoonlijkheid heel veel aan hebben. En dat hebben ze ook heel hard nodig.”

“Ik stuurde een bericht naar iemand: Ik denk niet dat Rodríguez hoeft te douchen vandaag. Zo simpel zag het eruit”, besluit Bruggink, die bijval krijgt van Hans Kraay junior. “Binnen tien minuten had je het gevoel dat hij al tien jaar aanvoerder is van PSV.”


Facebook Comments