Home Nieuws Analisten nieuwsgiering naar Cody Gakpo in Emirates Stadium: Louis van Gaal kijkt...

Analisten nieuwsgiering naar Cody Gakpo in Emirates Stadium: Louis van Gaal kijkt mee

634
0

PSV rekende over twee wedstrijden gezien eenvoudig af met de Zwitserse landskampioen en heeft nog alle kans om zich als nummer één van groep A voor de achtste finale te kwalificeren.

In Engeland zullen de ogen gericht zijn op de sterkhouders van de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré staan al maanden in de spotlights van de Engelse media. Gakpo en Sangaré kijken dan ook uit naar het treffen met Arsenal. Gakpo werd donderdag omwille van het drukke programma juist niet gewisseld en tekende bij de 3-0 van Ibrahim Sangaré voor de assist, waar Sangaré juist wel rust kreeg in de tweede helft.

Voor PSV wacht immers een loodzwaar programma maar is al wel zeker van overwintering in de Conference League. De wedstrijd in Londen is omwille van vele redenen interessant voor PSV maar ook voor spelers als Gakpo en Sangaré. Gakpo wacht immers ook een WK en daarom zal ook Louis van Gaal met veel interesse kijken naar de wedstrijd in het Emirates Stadium.

Ook kijken de analisten uit naar het duel. Wim Kieft gaat juist vooral op Cody Gakpo letten. ‘Hij heeft speciale kwaliteiten. In het begin van het seizoen, met al die transferperikelen, stelde hij in de grote wedstrijden een beetje teleur. Maar hij is ook nog hartstikke jong. Het is een proces om ook in de grote wedstrijden te kunnen pieken. Hij komt daar langzaam weer. Daarom wordt het zo interessant om te zien hoe hij het tegen Arsenal gaat doen. Ook met het oog op het WK.’

Volgens Kieft is Gakpo wel zeker van een plek in de WK-selectie,. ‘Van Gaal zal kijken hoe hij zich in dit soort wedstrijden houdt. Er is op het middenveld of voorin nog wel een plekje vrij’, aldus Wim Kieft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here