Home Nieuws Analisten lyrisch: ‘In topvorm en fit is hij eigenlijk net zo goed...

Analisten lyrisch: ‘In topvorm en fit is hij eigenlijk net zo goed als Gakpo’

27464
0

Cody Gakpo wordt zeer zeker gemist bij PSV maar er is geen reden tot zorg. Althans, dat stelt Kenneth Perez en in zijn kielzog enkele analisten van ESPN.

PSV heeft goud in huis, ziet men bij ESPN. Analist Kenneth Perez denkt dat Noni Madueke de natuurlijke vervanger van Cody Gakpo is. De Deense criticaster zag PSV tegen Sparta veelvuldig de Engelse buitenspeler zoeken. Madueke lijkt zo langzamerhand wel zijn grootse vorm van weleer aan te tikken en dat smaakt naar meer.

“Dat snap ik ook wel. Als Madueke in topvorm en fit is, is hij eigenlijk net zo goed als Gakpo”, zegt Perez bij ESPN. De analist krijgt bijval van zijn collega’s bij ESPN. “Je zag op het eind dat het qua inhoud wegebde bij Madueke. Ik denk dat als je zo vaak geblesseerd bent geweest, dat je wel met de handrem speelt. Er gaat wat tijd overheen voordat je weer vrijuit speelt”, gaat de Deense analist verder. “Hij speelde een hele wedstrijd en dat vond ik heel positief, want hij kan zó gevaarlijk zijn. Hij heeft zeker speciale kwaliteiten.”

“Ze zijn op een totaal verschillend punt in hun carrière qua stabiliteit. Kijk, je gaat bijna nooit iemand vinden als Gakpo. Zo’n topspeler en zo’n normale, stabiele en relaxte jongen. Zulke voetballers zijn op één hand te tellen. Maar ik ben het er niet mee eens dat PSV niemand terughaalt: ze krijgen een Madueke een soort van terug”, aldus Perez.


Vorig artikelBlunderende Drommel mag zich gelukkig prijzen bij PSV, steeds wordt doelman in bescherming genomen
Volgend artikelArthur Numan genoot optimaal in Eindhoven maar zag transfer van PSV naar Barcelona in rook opgaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in