Home Nieuws Analisten lovend over Joey Veerman: ‘Veerman kan weleens de link naar de...

Analisten lovend over Joey Veerman: ‘Veerman kan weleens de link naar de titel zijn voor PSV’

566
0

Het regent complimenten voor Joey Veerman nu de middenvelder steeds meer indruk weet te maken met zijn spel naar voren en pass-precisie.

Ondertussen begint Veerman ook middels doelpunten beslissend te worden en dus krijgt de spelbepalende middenvelder steeds meer complimenten en lofuitingen. Hoewel Veerman bij PSV hangend op links speelde in de wedstrijd tegen Heracles en in Deventer, drukte hij wel steeds zijn stempel op het spel van de ploeg van Schmidt. In de Telegraaf wordt geschreven: “Joey Veerman van PSV pakt toch weer z’n goaltje mee. Hij is rustig aan de bal en doet weinig fout. Hij is al heel snel een bepalende speler aan het worden voor PSV, zo lijkt het. Hij heeft zich heel snel aangepast en ik denk dat hij alleen maar beter zal worden en het nog gemakkelijker zal gaan. Daar gaan ze bij PSV een leuke tijd mee beleven.”

AD Sportwereld ziet Veerman en dus PSV met de week groeien. “Het kan wel eens een dubbeltje op zijn kant worden”, reageert analist Gouka op de stelling over de race om de landstitel en moeizaam spelende Ajax. “We hebben het steeds als een incident afgedaan. Maar je kan er toch niet vanuit gaan dat ze nu ongeschonden de laatste negen wedstrijden doorkomen. Misschien is het moment wel gekomen om een paar signalen te geven als trainer. Er lopen wel een paar spelers te sjokken soms. Dan moet je misschien kiezen voor een paar andere jongens van iets mindere kwaliteit. Die oplossing is overigens al zo oud als de weg naar Rome’’, zegt Sjoerd Mossou van het AD.

PSV lijkt te groeien in de laatste maanden van het seizoen. “Ondertussen lijkt PSV wel op stoom in de eredivisie. Heracles was geen probleem en Joey Veerman weer een van de uitblinkers. Joey Veerman maakt PSV 10% procent beter’’, aldus Sjoerd Mossou. “Het is een lukraak percentage hoor, maar dat is wel extraatje qua spel. Bovendien is hij in staat om wedstrijden te beslissen.’ Gouka: “Ik vind hem ook nog eens bijzonder grappig. Hij zegt alles in interviews. En hij kan wel eens de link zijn naar de titel”, aldus de AD analisten.


Vorig artikelDrommel trots op voorselectie Oranje, Gakpo blij na terugkeer
Volgend artikelRoger Schmidt weigert Zahavi af te vallen na terugkeer Gakpo, vraagtekens rond spitspositie houden aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in