Home Nieuws Analisten laten geen spaan heel van huidig PSV: ‘Ik denk dat Van...

Analisten laten geen spaan heel van huidig PSV: ‘Ik denk dat Van Nistelrooij zich mateloos ergert aan de spelers van PSV’

3281
0

PSV staat er niet goed op bij het gros van de analisten en journalisten. De ploeg van Ruud van Nistelrooij moet het stevig ontgelden bij het journaille.

Termen als lankmoedig, laks, inspiratieloos en nog veel meer diskwalificaties zorgen ervoor dat er veel werk aan de winkel is voor PSV. De stand op de ranglijst weet weinig goeds voor de komende maanden te voorspellen, is de conclusie in medialand. Analisten vallen over elkaar heen als het gaat over de staat van het huidige PSV en dus is de kritiek niet mals. Er wordt ook naar Ruud van Nistelrooij gewezen.

Ruud van Nistelrooij ergert zich mateloos aan de spelers van PSV. Althans, dat denkt Kenneth Perez na een nieuwe wanprestatie van het tem wat in Arnhem de wedstrijd tegen Vitesse probeerde winnend af te sluiten.

PSV verscheen inspiratieloos en laks op het strijdtoneel in Arnhem, terwijl er door de uitslag in Amsterdam een uitgelezen kans lag om Ajax te achterhalen op de ranglijst. “Ik zou heel graag in het hoofd van Van Nistelrooij willen kruipen”, reageert Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN.

“Hoe frustrerend moet dit zijn als trainer? Het liefst vliegt hij iets aan, maar hij moet ook zijn coolness behouden”, vervolgt de analist. “Ik denk dat Van Nistelrooij zich mateloos ergert aan zijn elftal en de houding van zijn spelers. Ze hebben na het vertrek van Gakpo en Madueke echt een kwaliteitsprobleem”, aldus analist Perez.


Vorig artikelKoeman haalt Joey Veerman bij Oranje, kans op speelminuten in Stade France lonken voor Veerman
Volgend artikelOok de Jong deelt in de malaise, aanvoerder nog lang niet op ‘Sevilla – Barcelona’ niveau

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in