Home Nieuws Analisten Kwakman en Perez prijzen van Bommel: ‘Laatste half uur heb ik...

Analisten Kwakman en Perez prijzen van Bommel: ‘Laatste half uur heb ik genoten van PSV’

101
0

Onder de noemer dat niet alles slecht is als het resultaat tegen valt, neemt Kenneth Perez het op voor het spel van PSV. 

De wedstrijd van zaterdagavond is nog maar een minuut of 8 onderweg of Jeroen Zoet kan de bal weer uit het net halen nadat hij voor de zoveelste keer verkeerd stond opgesteld en te laat naar de hoek viel. ‘Viel’ is het juiste woord want PSV’s eerste doelman duikt al een tijdje niet meer maar valt naar een hoek.

Analisten Kees Kwakman en Kenneth Perez zagen PSV in de eerste helft dus weer achter de feiten aan lopen. PSV moest de opgelopen schade herstellen maar deed dat in een te laag tempo. Pereiro stond niet goed opgesteld en bood zich niet altijd even goed aan, zagen zowel Perez als Kwakman.

In de tweede helft werden Ihattaren en Gakpo gebracht en dat konden Kwakman en Perez zeker bekoren. ‘PSV zette meteen veel meer druk en rasvoetballer Ihattaren is zo technisch en verfijnd dat dat hem wel is toevertrouwd. Hij verliest geen ballen en speelt tussen de linies. Gakpo is een hele goede speler. PSV speelde erg goed het laatste half uur en daar heb ik wel van genoten’, zei Perez.

Beide heren analisten denken ook te weten dat van Bommel op zoek is naar een zogenaamd ‘conflict’ en wil afwachten hoe er gereageerd wordt door de selectie. Kwakman zegt dat van Bommel wel lef heeft om Lozano op de bank te zetten. ‘Ik mag dat wel’, zegt de analist over de ingreep

Perez vindt dat Lozano vaak genoeg beslissend is geweest en de gevaarlijkste aanvaller van PSV is. Maar beide heren halen ook aan dat Lozano zich vaak vast loopt en met zijn hoofd naar beneden speelt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here