Home Nieuws Analisten kraken spel PSV tegen Sparta: ‘Met elf tegen elf, had PSV...

Analisten kraken spel PSV tegen Sparta: ‘Met elf tegen elf, had PSV geen kans gehad’

662
0

Dat PSV de winnaar van het Eredivisie weekend is geworden mag geen verrassing heten maar volgens de analisten van Studio Voet moet PSV wel in de spiegel kijken na de wedstrijd tegen Sparta.

PSV wn nipt met 1-2 maar had daar wel een rode kaart van de tegenstander voor nodig want de ploeg van Schmidt liet nagenoeg niets zien op het Kasteel. Het zorgde na de wedstrijd voor kritische geluiden. Analist Theo Janssen was bepaald niet onder de indruk van et spel van PSV. De analist van Studio Voetbal keek zondag met stijgende verbazing naar het spel van de ploeg van Schmidt tegen Sparta.

Het competitieduel op Het Kasteel speelde zich verrassend genoeg op de helft van PSV af, totdat Arno Verschueren in de 54ste minuut een onbegrijpelijke en onnodige overtreding maakte en een terechte rood kreeg. Sparta speelde goed en agressief. “Of PSV ook had gewonnen zonder die rode kaart? Nooit”, stelt Janssen bij Studio Voetbal.

“Vooraf werd mij gevraagd wat PSV nodig heeft om het Ajax echt moeilijk te maken. Op basis van zondag: tien spelers. Het was echt, echt heel slecht. Dat had ook te maken met Sparta. Tot de rode kaart heeft PSV er helemaal niks van gebakken.”

Janssen zag geen voetbal bij PSV. “Weinig rust, Joey Veerman kwam zelden aan de bal, Ibrahim Sangaré leverde veel ballen in, Götze heb ik niet gezien en werd gewisseld. Als het elf tegen elf was gebleven, had PSV geen kans gehad.”


Vorig artikelReacties Jordan Teze en Mauro Junior na zware wedstrijd op Het Kasteel
Volgend artikelPSV iconen geloven er weer in: ‘Het verschil is te overzien’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in