Home Nieuws Analisten hard voor PSV en Bruma

Analisten hard voor PSV en Bruma

1031
0

PSV krijgt er in de kranten en praatprogramma’s flink van langs na de slechte prestatie in Almelo.

Het gaat te ver om alleen Bruma de schuld te geven maar de Portugees is toch bezig aan een mission-impossible.

NOS-commentator Arno Vermeulen vraagt zich af waarom de Portugese international mag blijven staan van trainer Roger Schmidt. Hij denkt zelfs dat zijn avontuur in Eindhoven erop zit.

Het spel van de Portugees was bijzonder slecht te noemen. “Daar kun je niet omheen. Het lijkt heel makkelijk om Bruma te bashen, maar het was weer niet om aan te zien”, zegt Vermeulen bij Studio Voetbal. “Vorige week viel hij in, maar nu stond hij in de basis. Hij heeft niet één bal gelukte actie gedaan in deze wedstrijd.”

“Ik heb vaak genoeg wat over hem gezegd. Dat mag geen makkelijke uitweg zijn, maar hij deed zó weinig goede dingen”, zegt Pierre van Hooijdonk. “Hij moet op de trainingen geweldige dingen laten zien dat hij iedere keer maar weer opgesteld wordt. Zijn geluk is dat er een nieuwe trainer is.”

Vermeulen presenteerde in de NOS uitzending de dramatische cijfers van Bruma tegen Heracles: Het zijn schrikbarende cijfers: nul geslaagde voorzetten, nul gecreërde kansen en slechts 17% van zijn duels werd gewonnen. Bruma speelde daarentegen wel negentig minuten in Almelo. “Hij mocht ook blijven staan en liet helemaal niets zien. De cijfers zijn volkomen dodelijk. Als een speler dit laat zien, ben je klaar. Verder waren het alleen maar verkeerde passes en balverlies. Dat boek is eigenlijk dicht. Ik denk dat ze heel erg aan het zoeken zijn.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here