Home Nieuws Analisten hard voor oprechte Joey Veerman: ‘Zo spelen en dan zo’n interview’

Analisten hard voor oprechte Joey Veerman: ‘Zo spelen en dan zo’n interview’

1613
0

Joey Veerman moest het na afloop van PSV – Rangers FC stevig ontgelden bij Wesley Sneijder. De analist is erg hard voor Veerman na de wedstrijd tegen Rangers FC.

Veerman zocht na afloop van de nederlaag tegen Rangers FC naar excuses, maar volgens Sneijder ontbeerde het Veerman aan zelfkritiek. De analist begon zijn relaas door uit te spreken dat hij het een merkwaardig interview vond. Joey Veerman zat klaarblijkelijk nog volop in de teleurstelling enkele minuten na de wedstrijd en had inderdaad moeite om zich in te houden. Oprechtheid kan Joey Veerman in ieder geval niet ontzegd worden.

Veerman werd door Ruud van Nistelrooij als meest aanvallende middenvelder opgesteld maar net na de wedstrijd zei hij in gesprek met RTL 7 dat hij liever op 8 speelt. Wel moet gezegd worden dat er vragen gesteld worden over zijn positie. Veerman begon niet zelf over zijn positie als nummer tien. Ook vond Veerman dat Rangers het niet verdient om ten koste van PSV in de Champions League te acteren.

En dus kreeg Veerman na afloop van het interview de volle laag van Wesley Sneijder. “Merkwaardig interview. Het ligt aan alles en iedereen en hij heeft op de verkeerde plek gestaan, zo zegt hij zelf”, aldus Sneijder.


Vorig artikelSterk ingevallen Xavi Simons: ‘We moeten excuses aanbieden aan de supporters’
Volgend artikelWesley Sneijder wijst naar van Nistelrooij inzake Veerman: ‘Ik zou hier als trainer niet blij mee zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in