Home Nieuws Analisten genieten van reactie Joey Veerman maar zien ook geregeld een andere...

Analisten genieten van reactie Joey Veerman maar zien ook geregeld een andere wedstrijd

1732
0

Joey Veerman speelde in Glasgow een prima wedstrijd en kreeg daar na afloop vanuit verschillende hoeken de complimenten voor toebedeeld.

PSV leek in de eerste helft nog enigszins te ‘verzuipen’ op het middenveld maar kon de balans in de tweede helft meer dan prima herstellen. Na afloop stond een goudeerlijke Veerman de pers te woord. Het zorgde in de studio voor lachende gezichten want de Volendammer nam geen blad voor de mond.

Veerman oordeelde dat PSV ‘misschien wel had moeten winnen’ en dat PSV de Schotten volgende week zullen ‘pakken’. IN de studio bleek men het daar niet mee eens te zijn. “Dat klopt niet, een gelijkspel vind ik een terechte uitslag”, reageert Jan Boskamp, waarna Sneijder wel de instelling van de Volendammer benoemd. “Ja, natuurlijk. Ik houd hier van. Gewoon die bluf en laat ze maar komen. Maar waar het op gebaseerd is”, aldus Sneijder.

“Je zit natuurlijk in de emotie net na zo’n wedstrijd. Spelers hebben het heel anders beleefd dan wij het hebben gezien. Dan roep je weleens wat en heb je zo’n gevoel van: we waren eigenlijk beter de tweede helft, dus volgende week appeltje eitje. Maar het dan ook nog roepen en uitspreken, is wel gevaarlijk. Ik vind het heerlijk. Je zag aan hem dat hij het liefst gelijk terugvliegt en morgen die wedstrijd in Eindhoven speelt.”

Het was verder opvallend te noemen wat voor verschillende analyses de heren Sneijder en Boskamp deelden met de tv-kijker. De heren waren het vaak niet met elkaar eens maar leken soms ook een andere wedstrijd te hebben gezien. Zo was het spel van Saibari in de eerste niet heel goed te noemen maar de jonge aanvaller verstopte zich zeker niet. Geregeld kwam hij in de bal en was er ruimte om hem aan te spelen. ‘Wisselen’, riep Sneijder in de rust, die er na de wedstrijd geen andere mening op na hield. Saibari werd door van Nistelrooij geroemd om zijn drie kansen, aanspeelbaarheid en duelkracht, waar Sneijder en Boskamp Saibari slecht vonden spelen.

Beide analisten zien PSV ook niet als favoriet voor deel twee van het tweeluik tussen beide ploegen.


Vorig artikelSir Alex Ferguson bezoekt Ruud van Nistelrooij op Ibrox en geniet van aanvallend PSV
Volgend artikelRealistische van Bronckhorst toont veel respect voor spel PSV: ‘Geluk met hun keeper’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in