Home Nieuws Analisten Fox: Andres Guardado nieuwe aanvoerder PSV

Analisten Fox: Andres Guardado nieuwe aanvoerder PSV

24
0

Philip Cocu maakt aanstaande week de nieuwe aanvoerder van PSV bekend. Alle spelers zijn terug bij PSV en de competitie staat op het punt van beginnen, wat voor Cocu het juiste moment is om de aanvoerder aan te wijzen.

De analisten van Fox Sports Ronald de Boer en Arnold Bruggink weten het zeker: Andres Guardado wordt de nieuwe aanvoerder van PSV. Volgens de heren analisten is het al goed waar te nemen wie de daadwerkelijke aanvoerder is bij PSV. Met zijn spel en het respect wat de Mexicaan geniet, is hij de onbetwiste leider van het nog jonge PSV, stellen de Boer en Bruggink. Ze zien het niet als probleem dat Guardado de Nederlandse taal niet machtig is en gaat het er vooral om hoe een aanvoerder zich gedraagt en wat hij zegt. “Het gaat er niet om hoe vaak een aanvoerder iets zegt of hoe hard hij praat of schreeuwt maar het draait om wat hij zegt”, zegt Bruggink.
Ronald de Boer stelt dat met de beslissing van Cocu om de aanvoerder pas te benoemen als iedereen terug is bij PSV, het duidelijk is dat Guardado de nieuwe aanvoerder zal zijn. “Anders was er lang medegedeeld dat Luuk de Jong de aanvoerder zou worden”, is de Boer duidelijk.