Home Nieuws Analisten fileren mentaliteit PSV en wijzen naar Björn Kuipers

Analisten fileren mentaliteit PSV en wijzen naar Björn Kuipers

41
11

Ongeloof en verbazing in Studio Voetbal over de bizarre 5-0 overwinning van Willem II op PSV.

De grootste competitienederlaag sinds 1964 werd door de analisten breed uitgemeten maar de rol van scheidsrechter Kuipers bleeft aan tafel ook niet onbesproken.

Pierre van Hooijdonk, Frank de Boer en de Volkskrant man Willem Vissers volgden zaterdagavond met verbazing het scoreverloop.

“Een maand geleden, of misschien wel nog langer terug, had dit ook kunnen gebeuren. Alleen benutte de tegenstander toen niet de kansen. En PSV deed dat wel”, benadrukte Van Hooijdonk. “Nu zit alles tegen voor PSV en wordt alles afgestraft.”

Van Hooijdonk vond Björn Kuipers een discutabele rol spelen in met name de veel te makkelijk gegeven stafschoppen aan Willem II en zag juist dat Luuk de Jong een strafschop werd onthouden. ‘Die 5-0 is mede te danken aan die onterechte strafschoppen waar een zelfde overtreding op Luuk de Jong niet werd bestraft’, wees van Hooijdonk kritisch naar Kuipers.

Volgens De Boer maakte de wedstrijd in Tilburg duidelijk hoe een verschil in mentaliteit de uitslag kan bepalen. “Willem II vocht voor elke meter, terwijl PSV een lamlendige indruk maakte. “Het laat precies zien hoe je een wedstrijd kunt winnen en verliezen. Bij PSV hebben ze ergens in hun achterkamer toch aan die tien punten voorsprong gedacht.”


Facebook Comments

11 REACTIES

  1. Dat is de mentaliteit van de KNVB het is een grote corrupte tering zooi ze willen gewoon dat Ajakkes kampioen wordt, en ze geven PSV alle kut scheidsrechters die we in Nederland hebben,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here