Home Nieuws Analist Perez wijst naar Toon Gerbrands inzake ‘excuses’

Analist Perez wijst naar Toon Gerbrands inzake ‘excuses’

3761
0

Nu PSV steeds meer terrein geeft op de koploper en het Europese seizoen ten einde is, zwelt de kritiek aan.

De situatie van PSV is voer voor analisten, journalisten en criticasters. De media springen er gretig op in en er worden allerlei cijfers en feiten bijgehaald.


In dat kader komen de eerdere uitspraken van Toon Gerbrands momenteel als een boemerang terug. Kenneth Perez wijst Gerbrands op uitspraken over excuses in de topsport.

In gesprek met de Volkskrant zegt hij: “Schmidt is intussen een slechte verliezer. Dat kan bloedirritant zijn”, zegt Perez.

De analist doelt op de regelmatige kritiek van Schmidt op de scheidsrechters. Maar ook blessures en Corona worden er regelmatig bijgehaald. “Hij zoekt naar excuses, terwijl zijn directeur Toon Gerbrands altijd zegt dat excuses niet bestaan in topsport.”

Tegelijkertijd krijgt Schmidt veel kritiek op zijn roulatie- en wisselbeleid maar dat kan Perez dan weer wel waarderen. “Maar ik moet ook zeggen: hij zwalkt niet”, stelt Perez. “Hij is erg overtuigd van zichzelf en volgt zijn eigen lijn. Hij heeft overal schijt aan. Daar houd ik wel van”, aldus Kenneth Perez.