Home Nieuws Amsterdamse reacties: Opstootjes gevolg van verloren bekerfinale en verloren JC Schaal

Amsterdamse reacties: Opstootjes gevolg van verloren bekerfinale en verloren JC Schaal

7502
0

Na afloop van Ajax – PSV ging het er op het veld even stevig aan toe tussen spelers van beide elftallen.

Het geheel begon bij André Ramalho die de emoties richting Alvarez net na de wedstrijd niet kon inhouden. Het was het beginsignaal van veel commotie en duw- en trekwerk. Na afloop waren de reacties op het geheel niet mals. Ruud van Nistelrooij begon nog mild maar de media oordeelde hard en haalt flink uit naar de spelers van beide clubs. Aan Amsterdamse werd er ook scherp geoordeeld maar spelers als Steven Berghuis en Davy Klaassen stelden na afloop vast dat het geheel wel een geschiedenis heeft.

Het blijkt volgens Steven Berghuis terug te gaan naar de verloren bekerfinale in april van dit jaar en de verloren Johan Cruijff Schaal. “Het was af en toe fel inderdaad van beide kanten”, zegt Steven Berghuis tegen de NOS. Dat heeft volgens hem te maken met de bekerfinale en de Johan Cruijff Schaal, twee prijzen die Ajax aan PSV moest laten. “Er is geschiedenis. We kennen elkaar door en door.”

“Ik schaam me dan niet”, antwoordt Berghuis op de vraag of hij zich schaamt als hij dit terugziet. “Het zit hem in de emotie en er staat veel op het spel. Voor 50.000 man in eigen huis wil je gewoon niet verliezen. Nu ben ik wat rustiger”, sprak Berghuis uit. “Ik geloof in de ploeg en in de kwaliteiten die we hebben. We moeten hard werken. Vandaag waren we in ieder geval niet bij machte om gevaarlijk genoeg te worden”, aldus Berghuis.


Vorig artikelValentijn Driessen zet Luuk de Jong op de troon: ‘PSV had genade met Ajax’
Volgend artikelAnalisten oordelen: ‘PSV mag toch wel juichen voor een zeer belangrijke overwinning?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in