Home Nieuws Amsterdamse frustraties

Amsterdamse frustraties

19
1

Ajax en Sjaak Swart. Voor veel voetbalfans een lachwekkende combinatie. De naam Sjaak Swart kan vooral gekoppeld worden aan frustraties. Zondagmorgen bij de Tafel van Kees was het weer zover.

Swart had de nederlaag van zijn Ajax in Enschede nog niet verwerkt bleek wel. Swart benadrukte dat Twente zaterdagavond ‘gestraft’ werd tegen Az. In zijn ogen hadden ze tegen Ajax niet zo laf mogen voetballen. ‘Twente is tegen Ajax 5 keer de middellijn over geweest. Meer niet. Nu verliezen ze in de laatste minuut tegen Az. Heerlijk, zo worden ze gestraft’, zei Swart.

Zodra de naam PSV ter sprake komt blijkt dat Swart de klap van mei 2016 nog niet helemaal te boven is. Swart liet niets heel van PSV. De achterhoede is helemaal niet goed, PSV countert alleen maar en eigenlijk deugt er helemaal niets aan Eindhovense kant. Toch zijn het maar 3 schamele punten die PSV op het ‘fantastische’ Ajax achterstaat. De Amsterdammer verwacht een overwinning op het achterover leunende PSV. Tot veel meer is de ploeg niet in staat, vindt de Ajacied. Sjaak Swart is niet alleen gefrustreerd maar ook een beetje vergeetachtig.

De laatste editie van Ajax – PSV liet namelijk andere statistieken zien. De Amsterdammers werden bij vlagen weggespeeld door een prima spelend en dominerend PSV. Het elftal van Cocu had 58% balbezit en wist met 8 om 2 schoten op doel de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Voor Sjaak Swart laten we de beelden nog een keer voorbij komen.

https://youtu.be/_91aLvSBX0c


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here