Home Nieuws Ricardo Pepi is PSV’er | Transfersom Amerikaanse spits valt lager uit

Ricardo Pepi is PSV’er | Transfersom Amerikaanse spits valt lager uit

5264
0

De veel besproken en lang verwachte transfer van Ricardo Pepi naar PSV is eindelijk rond.

PSV en FC Augsburg zijn akkoord over de komst van Ricardo Pepi, melden verschillende media dinsdagmiddag. De Amerikaanse spits komt definitief over van FC Augsburg.

PSV zal Augsburg iets meer dan negen miljoen euro gaan betalen, inclusief bonussen. Zodra PSV Pepi weer verkoopt, zal Augsburg meedelen in de eventuele winst. PSV en Augsburg waren weken in de weer over de transfer van de jonge Amerikaanse getalenteerde spits.

Pepi kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor FC Groningen, waar hij ondanks de degradatie toch nog twaalf keer wist te scoren in de Eredivisie. De twintigjarige Amerikaan stond ook in de belangstelling van Feyenoord. In de selectie moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Luuk de Jong.

Het is de bedoeling dat Pepi zich 3 juli zal melden op de Herdgang. Op dit moment is Ricardo Pepi nog met de Verenigde Staten actief op de Gold Cup. De eerste zomerse versterking is een feit, waarbij het er alle schijn van heeft dat het basisbedrag in deze transfer iets lager uitvalt dan verwacht. Later meer daarover.


Vorig artikelWie zijn Braziliaan Rodriguinho en Mexicaan Fidel Ambriz? PSV scouts in Brazilië voor Rodriguinho
Volgend artikelErick Gutiérrez nadert transfer naar Mexicaanse topclub Chivas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in