Home Nieuws Ambitie Götze duidelijk: De landstitel moet terug naar Eindhoven: ‘We hebben nu...

Ambitie Götze duidelijk: De landstitel moet terug naar Eindhoven: ‘We hebben nu een betere kans’

524
0

Er zijn nogal wat redenen voor Mario Götze om zijn nog lopende contract met PSV te verlengen.

Allereerst heeft de Duitser het uitstekend naar zijn zin in Eindhoven maar Götze wil meer en brandt van de ambities. Dat betekent dat de middenvelder de landstitel wil terughalen naar Eindhoven.

In gesprek met Voetbal International geeft Götze aan dat er dit seizoen een goede kans is voor de club om landskampioen te worden. Natuurlijk, er was een flink gat tussen PSV en Ajax maar in voetbal kan alles. Het heeft er momenteel alle schijn van dat Ajax niet in de voorste versnelling staat wat de ontwikkeling van het Amsterdamse team aangaat. PSV lijkt daarentegen wel in een behoorlijke voorwaartse ontwikkeling te verkeren. Mario Götze gelooft enorm in het aanwezige potentieel.

Het gat met Ajax is volgens de Duitser kleiner geworden en dat bewoog hem er ook toe om bij te tekenen in het Philips Stadion om zodoende successen te kunnen gaan boeken.

“Het gat van zestien punten met hen was zeker te groot”, zegt de Duitse wereldkampioen in een uitgebreid interview met Voetbal International. Götze ziet bij de Amsterdammers ook de nodige zwakke plekken. “Maar hun trainer zit er nu voor het vierde seizoen en zij hebben al een team gebouwd. Daar zijn wij nu mee bezig.”

Mario Götze wil hoe dan ook de landstitel terug naar Eindhoven brengen. “Ajax heeft een goed elftal, dat zag ik ook in de wedstrijd die we wonnen. Het zal heel zwaar, maar ook zeer interessant worden. Ik denk dat we nu een betere kans hebben om iets te winnen of succesvoller te zijn dan vorig seizoen”, aldus een enthousiaste middenvelder die met PSV wil gaan oogsten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here