Home Nieuws Alsnog optie tot koop op Hazard, PSV ziet Sevilla kandidaat andere keuze...

Alsnog optie tot koop op Hazard, PSV ziet Sevilla kandidaat andere keuze maken

5818
0

PSV heeft een grote slag geslagen op de internationale transfermarkt. De Belgische international Thorgan Hazard is PSV’er en tevens heeft de club een optie tot koop bedongen op de aanvaller.

Dinsdagmiddag ontstond er onduidelijkheid over de inkomende transfer omdat er niet duidelijk was of de club bij werkgever Borussia Dortmund een optie tot koop naast de overeegekomen huurovereenkomst had afgedwongen. Maar het goede nieuws is dat PSV toch een optie tot koop heeft bedongen op Thorgan Hazard. Dat meldt Voetbal International.

De 29-jarige Belg wordt nog medisch gekeurd, waarna hij op huurbasis overkomt van Borussia Dortmund. De keuring is al gaande maar aan het begin van de dinsdagavond nog niet afgerond. PSV bevestigt de transfer van Hazard inmiddels tegenover het Eindhovens Dagblad. Dat geldt ook voor de inkomende transfer van Patrick van Aanholt.

Hazard kan op beide flanken uit de voeten en geldt dus als mogelijke definitieve zomerse versterking voor PSV. Van Aanholt wordt in eerste instantie voor een half seizoen gehuurd van Galatasaray, maar ook die periode kan door PSV verlengd worden met een extra seizoen.

Door de komst van een andere Belgische aanvaller kan een streep worden gezet. Adnan Januza blijft bij Sevilla, zo laat zijn management weten tegenover het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelThorgan Hazard is speler van PSV, onduidelijkheid omtrent koopoptie Belgisch international
Volgend artikelDit gaat Patrick van Aanholt PSV brengen | Welcome to PSV Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in