Home Nieuws ‘Als PSV Madueke verkoopt voor 30 miljoen, ga ik mijn seizoenkaart opzeggen’

‘Als PSV Madueke verkoopt voor 30 miljoen, ga ik mijn seizoenkaart opzeggen’

3016
1

De transferperikelen rond Noni Madueke laten de PSV aanhang niet bepaald koud.

De Britse aanvaller staat op het punt om PSV te verlaten en daar heeft de gemiddelde PSV fan wel zo zijn of haar mening over. Wellicht hebben de sociale media scherp geuite meningen over de aanstaande transfer van Madueke van doen met de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool.

Veel PSV fans kijken dan toch naar de invulling van de transfersom die PSV met Liverpool is overeengekomen. Het bedrag inclusief bonussen tikt toch de 50 miljoen euro aan maar dat steekt nog steeds veel PSV fans. Of dat terecht is, laten we in het midden maar rond de aanstaande transfer van Noni Madueke vallen dezelfde berichtgevingen waar te nemen als rond de transfer van Cody Gakpo.

Zo heeft PSV fan Twan op Twitter zijn mening en tegelijkertijd zijn frustraties geuit. Twan lijkt het niet te kunnen verkroppen dat Madueke voor ‘maar’ 30 miljoen euro naar Chelsea zou verkassen. De waarheid rond Madueke is echter ook dat de behendige aanvaller een tegenvallend jaar achter de rug heeft waardoor zijn waarde beduidend lager is dan de periode voor het blessureleed.


Vorig artikelManagement Madueke ook met andere Britse clubs in gesprek, Madueke aast op transfer
Volgend artikelPSV lijkt transfer Viktor Tsygankov te kunnen vergeten, aanvaller op de tribune bij ‘City club’

1 REACTIE

  1. Zo zijn er meer die hun seizoenkaart verkopen of niet meer naar wedstrijden gaan kijken als Noni voor €30 miljoen weg zou gaan. Ze zitten bij PSV erg op hun centen als het gaat om een goede speler aan te trekken. Vraag dan ook het maximale om een andere speler aan te trekken. Zou Noni bij een andere club spelen dan ging hij niet voor onder de €50 miljoen weg en dan pas op het einde van het seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in