Home Nieuws ‘Als PSV in de Kuip wint kan de schaal naar Eindhoven’

‘Als PSV in de Kuip wint kan de schaal naar Eindhoven’

67
0

Ongekende cijfers kan PSV inmiddels overleggen wat de score in de Eredivisie aangaat.

PSV wint week na week de competitiewedstrijden en in Doetinchem kon ook tegenstander De Graafschap eigenlijk geen vuist maken tegen het team van Mark van Bommel. Er wordt onder analisten gesproken over een gebrekkige weerstand die PSV wekelijks voorgeschoteld krijgt en in dat kader kijkt men dan ook reikhalzend uit naar de confrontatie tussen Feyenoord en PSV van begin december in de Rotterdamse Kuip.


Concurrent Ajax heeft inmiddels wat lastige uitwedstrijden achter de rug maar zal in de loop van het seizoen ook nog een keer moeten afrekenen met Feyenoord in de Kuip. Verder heeft de ploeg van Erik ten Hag ook nog maar slechts een enkele lastige uitwedstrijd gespeeld en wachten ook voor de concurrent uit Amsterdam nog uitbeurten in ondermeer Utrecht en Alkmaar.

Gezien de kracht van PSV en Ajax verwachten de analisten van Fox Sports dat er links en rechts niet al teveel punten zullen worden verspeeld door beide titelkandidaten.

In dat kader zegt Fox analist Kees Kwakman dat PSV dit seizoen alleen nog van Feyenoord te vrezen heeft en verbindt daar zelfs de titelrace aan.

‘PSV krijgt nu Heerenveen thuis en dan Feyenoord in de Kuip. Ik zie PSV niet veel punten meer morsen. Als PSV die twee wedstrijden goed doorkomt en wint in de Kuip is het gespeeld en kan de schaal weer naar Eindhoven’, zegt Kees Kwakman na De Graafschap – PSV bij Fox Sports zonder enige spoor van twijfel over de titelrace tussen PSV en Ajax.


Facebook Comments