Home Nieuws Peter Bosz bijna hoofdtrainer PSV | Als Marcel Brands zegt dat een...

Peter Bosz bijna hoofdtrainer PSV | Als Marcel Brands zegt dat een akkoord ver weg is…

7618
0

Er lijkt weldra witte rook zichtbaar te zullen zijn boven het Philips Stadion.

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International melden dat PSV en de gewilde Peter Bosz een akkoord naderen. Dat heeft veel te betekenen want club en trainer snakken net als de gehele achterban snel naar duidelijkheid zodat het vizier op de selectie, versterkingen, uitgaande transfers, de Champions League campagne én op de eerste training gericht kan worden.

Het geheel betekent ook dat Marcel Brands opnieuw een soort aloud stokpaardje van stal heeft gehaald. Brands gaf woensdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan dat een akkoord nog ver weg was. ‘Woensdag zag het daar nog niet naar uit’, zei Brands tegenover de krant toen de algemeen directeur naar een eventueel akkoord werd gevraagd. Dat betekent bij Marcel Brands vaak het tegenovergestelde.

En dus melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad dat PSV en Peter Bosz eindelijk een akkoord naderen. ‘Een en ander lijkt vandaag, donderdag, in een stroomversnelling te zijn gekomen, na uitvoerige en langdurige gesprekken gedurende deze week. Onderwerp van gesprek waren onder meer het contract, invulling van de technische staf en de samenstelling van de selectie. aldus Voetbal International.

Zoals we begin deze week al meldde, is de verwachting dat PSV morgen, vrijdag welteverstaan, het akkoord wereldkundig zal gaan maken. De namen van de complete technische staf worden vermoedelijk ook vrijdag vrijgegeven. Tijdens de onderhandelingen heeft Peter Bosz PSV kenbaar gemaakt dat hij naast zijn vaste assistent Rob Maas ook fysiektrainer Terry Peters wil meenemen naar PSV. Peters werkte eerder al bij Vitesse, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon samen met de trainer.


Vorig artikelPOLL | De gesprekken tussen PSV en Peter Bosz:
Volgend artikelFranse media: PSV denkt aan transfer Kasper Dolberg, transfersom 5 tot 7 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in