Home Nieuws Nog geen officieel bod: ‘Als ze 50 miljoen bieden, gaat Cody Gakpo...

Nog geen officieel bod: ‘Als ze 50 miljoen bieden, gaat Cody Gakpo normaal gesproken naar United’

1089
0

Cody Gakpo en zijn toekomst. Het gaat er dagen zo niet weken en maanden over. De geruchten over een vertrek naar de Britse topclub zijn daar maar hoe en wanneer blijft nog afwachten.

PSV watcher Rik Elfrink zag PSV flink tegenvallen tegen Rangers FC. Ook het spel van Cody Gakpo kon Elfrink niet bekoren. Is Cody Gakpo dan wel 50 miljoen waard? “PSV moet de stap naar de Champions League een keer zetten en dit was een uitgelezen kans, maar ze hebben hem niet gegrepen”, schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “Meerdere spelers hebben niet thuisgegeven, de grote jongens heb ik ik niet gezien. Harde conclusie: PSV had nergens recht op”, is Elfrink hard voor de prestaties van PSV.

Over Gakpo is Elfrink ook duidelijk. Iedereen vindt dat Gakpo meer moet brengen maar het lukt niet, opnieuw niet. “Hij was niet zó slecht, maar als topspeler moet je leveren op dit soort momenten. Dat heeft hij niet waargemaakt. Aan de andere kant: als Manchester United vindt dat hij 50 miljoen euro waard is, dan zal hij normaal gesproken vertrekken. Er is nog geen officieel bod, maar wel informeer contact. Het blijft afwachten”, aldus Rik Elfrink.


Vorig artikelDe uitzondering op de regel luistert naar de naam Xavi Simons: ‘PSV miste lef’
Volgend artikelPSV wacht in Europa League mogelijk tweeluik met het Manchester United van Gakpo én Memphis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in