Home Nieuws ‘Als Madueke niet gaat spelen bij PSV, dan wil hij echt weg’

‘Als Madueke niet gaat spelen bij PSV, dan wil hij echt weg’

611
0

De transferzomer moet goed en wel nog beginnen maar er wachten PSV en John de Jong intensieve maanden.

De geruchtenmolen is al op volle gang gekomen en plots is Noni Madueke daar ook een onderdeel van geworden. De Engelsman maakt grote stappen voorwaarts en dat is in het buitenland goed te merken aan alle berichtgevingen. Er ontstaat tevens ook wat druk vanuit het kamp van de Engelse tiener want de geringe speeltijd zou een doorn in het oog geworden zijn voor de familie Madueke.


De aanvaller maakte juist de stap naar PSV om minuten te maken in de Eredivisie. Dat laatste lukt zeker maar d elaatste tijd valt het wat tegen wat speeltijd aangaat. Schmidt vond Madueke een mindere indruk maken op de trainingen, zei hij recent.

Hoe ziet de toekomst van de talentvolle aanvaller er uit komende maanden? John de Jong heeft zijn contract als technisch directeur bij PSV inmiddels weten te verlengen en gaat dus zeker drukke maanden tegemoet. Volgens VI PSV clubwatcher Marco Timmer zullen behoorlijk wat spelers gaan vertrekken en kan het zomaar zijn dat ook Madueke op het lijstje vertrekkende spelers komt te staan.

De clubwatcher rekent op een vertrek van Donyell Malen en Denzel Dumfries. Verder noemt Timmer Mo Ihattaren, Pablo Rosario en Timo Baumgartl als logische kandidaten om een transfer te maken. Eventueel volgt er dan nog een transfer van Ritsu Doan maar dat valt nog te bezien. Opvallend genoeg noemt Timmer ook Noni Madueke, die meer speeltijd wil en felbegeerd is op de internationale transfermarkt.

Tal van clubs uit grote Europese voetballanden hebben de Engelsman in het vizier, waarbij Leicster City en Dortmund vaak genoemd worden. Timmer denkt dat PSV op moet passen voor een vertrek van Madueke. ‘Als Madueke niet gaat spelen bij PSV, dan wil hij echt weg’, aldus clubwatcher Timmer over PSV’s toptalent.


Facebook Comments