Home Nieuws ‘Als Lozano er twintig inschiet, kan het natuurlijk snel gaan’

‘Als Lozano er twintig inschiet, kan het natuurlijk snel gaan’

46
0

Marcel Brands krijgt alle nieuwsitems over Hirving Lozano regelmatig mee en beseft maar al te goed dat Lozano’s verblijf bij PSV geen lang leven beschoren zal zijn als de Mexicaan zo doorgaat.

Lozano is nauwelijks te behouden voor de club, weet Brands als geen ander. De kans is groot dat er komende zomer al concrete interesse loskomt. “Toen we hem kochten hadden we het idee om hem hier twee of drie jaar te houden, maar als hij er twintig inschiet, kan het natuurlijk snel gaan”, legt Brands uit in de VARA Gids. Over het bedrag dat Lozano zal opleveren, valt volgens hem geen zinnig woord te zeggen. “Die geluiden komen allemaal van mensen die nergens verantwoordelijkheid voor dragen. Eentje roept het, en de ander papegaait het na.”

“Natuurlijk heeft hij geïmponeerd, maar hij kan ook zomaar vijf wedstrijden geen knikker raken. Dan is hij volgens diezelfde mensen niks meer waard.” Pas wanneer een club zich meldt bij PSV, zal er duidelijkheid ontstaan over een transfersom, legt de TD uit aan het TV medium. “Ik kan niet voorspellen of hij dan voor tien of zeventig miljoen vertrekt. Dat zou voorbarig zijn, en nergens op gebaseerd. We gaan voorlopig nog maar even van hem genieten.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here