Home Nieuws ‘Als ik scout was zou ik nu naar hem gaan kijken’

‘Als ik scout was zou ik nu naar hem gaan kijken’

34
0

“Als ik scout was, zou ik nu naar hem gaan kijken. Voor goede spelers is altijd veel interesse”, zegt Telesport rapporteur Peter Boeve, die de Mexicaan in Arnhem weer zag excelleren.

“Het is gewoon mooi dat die jongen nu hier zijn verdere opleiding krijgt en straks mogelijk weer een vervolgstap in zijn carrière kan maken. Al hoef je daarmee ook niet te hard van stapel te lopen. Vaak genoeg is gebleken dat uitblinkers in de Eredivisie in het buitenland moeite hebben om aan te haken.”

“Lozano is het type voetballer dat je in Nederland verder niet ziet. We mogen blij zijn dat hij momenteel hier op de velden te bewonderen is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here