Home Nieuws ‘Als ik die band krijg vind ik dat een hele eer’

‘Als ik die band krijg vind ik dat een hele eer’

15
0

De kans is groot dat Luuk de Jong komend seizoen aanvoerder is van PSV.

De spits draagt al de gehele voorbereiding de band om de arm. “Als ik die band krijg en aanvoerder word, vind ik dat een hele eer.”

Eerder was De Jong ook al een tijdje aanvoerder, toen benoemde Phillip Cocu uiteindelijk Marco van Ginkel in het nieuwe seizoen tot captain. “Ik zal dat voor het team zeker doen. Maar of ik die band nu wel of niet draag, ik probeer altijd het team te leiden.”

Onder Van Bommel gaat het, zowel met De Jong als met het team, de goede kant op. “Het is zeker iets anders dan onder Cocu, dat is misschien wel goed voor het team. Persoonlijk vind ik het lekker gaan. Wat ik zeg, Cocu was goed, met Van Bommel gaat het ook lekker nu.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here