Home Nieuws ‘Als hij echt was doorgegroeid had hij nu bij Atlético Madrid gespeeld’

‘Als hij echt was doorgegroeid had hij nu bij Atlético Madrid gespeeld’

1610
0

In de seizoenen dat Gaston Pereiro bij PSV onder contract stond, kruisten Atlético Madrid en PSV een aantal keer elkaars paden.

Het gevolg was dat er spelers van PSV in de picture kwamen bij Atlético Madrid. Één ervan was Santiago Arias, die later naar Atlético Madrid  verkaste. Heden ten dagen staat ook Hirving Lozano in de belangstelling van de tweede club van Madrid en eerder gold dat ook voor Gaston Pereiro.


Thijs Slegers heeft als perschef van PSV zo zijn mening over Pereiro en denkt dat de Uruguayaan meer had kunnen bewerkstelligen dan een transfer naar Cagliari. Gastón Pereiro speelt in de Serie A maar heeft veel meer potentie dan een middelmatige club uit de Serie A.

”De linkerpoot van Gastón Pereiro, daar gaan we nooit meer een betere van zien. Het was een schat van een jongen, maar hij had wel een aantal andere dingen waarom hij nu niet in de top speelt. Als hij echt was doorgegroeid had hij nu bij Atlético Madrid gespeeld”, stelt Slegers bij de Skiete Willy Podcast van Voetbal International.

”Hoe moet ik dat nou zeggen? Gaston heeft niet de urgentie in zijn lijf om te zeggen: ik ga iedere dag sterven op het trainingsveld of in de wedstrijd”, vervolgt de oud-journalist. ”Hij had zoveel talent. Hij krulde de bal gewoon in de hoek met zijn linkerpootje. Maar in wedstrijden waar het wat moeizamer gaat, wordt ook iets anders van je gevraagd.”